In de werkplaats van Monsieur Vélo worden reparaties en onderhoud op een vakkundige wijze uitgevoerd. Op de eerste plaats zijn wij zeer ervaren in het onderhoud van MTB’s, racefietsen en e-bikes. Een regelmatige onderhoudsbeurt zorgt niet alleen voor minder slijtage, je weet ook zeker dat je fiets soepel blijft rijden. Wij leggen de focus op onze eigen merken, hierdoor kennen wij de gebruikte technologie door en door. 

Techniek staat hoog in het vaandel

Bij ons staat techniek hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van dempers en vorken. Van een jaarlijkse onderhoudsbeurt tot een complete revisie of het persoonlijk afstellen van uw voorvork en/of achterdemper.

High-end handgemaakte wielen

Wij vervaardigen hoogwaardige handgespaakte wielen. Handgespaakte wielen worden door ons volledig met de hand gebouwd met als voordeel dat de wielset helemaal is zoals jij dat wenst.

Erkend service center

Monsieur Vélo is een erkend service center voor de merken Yamaha, Bosch en Shimano Steps. Wij zorgen ervoor dat jouw e-bike in perfecte conditie is door het toepassen van de nieuwste technologieën en door uitsluitend gebruik te maken van originele onderdelen. Maar ook voor het repareren en onderhouden van andere merken e-bikes, MTB’s en racefietsen ben je bij ons aan het juiste adres.