Met trots presenteren we onze merken

Wij leggen de lat wat betreft onze collecties hoog. Of je nou een racefiets, een MTB, een e-mountainbike of een e-bike wilt kopen: wij bieden je het beste aan wat in de fietsindustrie verkrijgbaar is. Door onze samenwerking met diverse leveranciers en partners ben je niet gebonden aan één bepaald merk, maar heb je juist een ruime keuze. Aan hand van jouw behoeften en na het opmeten met onze speciale meetapparatuur leveren we echt maatwerk.

Kona

Het Canadese bedrijf Kona bestaat al sinds 1988 en is nog steeds in handen van de oprichters. Het merk Kona staat bekend om haar eigenwijze fietsen met een opvallend design en met oog voor detail. Bij Kona draait het om het plezier, om de vrijheid en om de mogelijkheden die een fiets je kan geven. Monsieur Vélo is in 2019 verkozen tot Kona dealer van het jaar.

Benieuwd naar de modellen, mogelijkheden en specificaties van Kona? Dan verwijzen we je graag door naar de website.

Orbea

Orbea is een super high-end Spaans merk en staat bekend om haar fietsen met futuristische designs. Het à la carte gamma van Orbea biedt enorm veel mogelijkheden. Mogelijkheden om je fiets naar jouw wensen te customizen met behulp van de MyO configurator. Met een fiets van Orbea maak je het zo gek als je zelf wilt. 

Voor de bijzondere mogelijkheden en het uitgebreide gamma verwijzen we je graag door naar de website van Orbea. 

Giant

Het merk Giant werd 40 jaar geleden opgericht met de missie: betere fietsen, betere uitrusting en betere technologie. En inmiddels veroveren de Giant fietsen harten van mensen over de hele wereld. Van beginnende fietser tot de absolute top: voor iedereen is er een Giant fiets die bij je past. 

Voor mogelijkheden en specificaties van de fietsen verwijzen we je graag door naar de website van Giant. 

Moustache

Het Franse Moustache is een e-bikemerk dat is opgericht in 2010. Het is een jong, snelgroeiend bedrijf dat iets anders wil ontwerpen dan de gewone rechtop fiets die model staat voor de e-bike. Het merk Moustache wordt ook wel de Rolls Royce onder de e-bikes en e-mountainbikes genoemd. De frames van Moustache worden in eigen huis ontworpen en dát maakt de fietsen uniek: eigenwijze, trendy e-bikes met een eigen identiteit. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Moustache Bikes? Neem dan een kijkje op hun website. 

Klever

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, is er een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in hun ambitie. Het doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

Pivot

Pivot Cycles heeft de visie om zich toe te leggen op het ontwerpen en bouwen van ’s werelds best presterende fietsen. Ingenieurs, ontwerpers, atleten, veteranen uit de industrie en verhalenvertellers sloten zich een voor een bij hem aan.

De visie werd een gedeelde visie en de wederzijdse wens om de grenzen van de mountainbike-prestaties te verleggen, bond ons allemaal samen op een manier die alleen kan worden omschreven als, nou ja, een gezin.

Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze en voorzien je altijd van een eerlijk en oprecht advies.