Skip to content
ik zoek een

Pivot fiets

Pivot Fiets  |  Bij ons verkrijgbaar!

Pivot fiets

Met trots presenteren wij je het merk Pivot cycles. Een aanwinst in ons assortiment.

Pivot Cycles heeft de visie om zich toe te leggen op het ontwerpen en bouwen van ’s werelds best presterende fietsen. Ingenieurs, ontwerpers, atleten, veteranen uit de industrie en verhalenvertellers sloten zich een voor een bij hem aan. De visie werd een gedeelde visie en de wederzijdse wens om de grenzen van de mountainbike-prestaties te verleggen, bond ons allemaal samen op een manier die alleen kan worden omschreven als, nou ja, een gezin.

 Benieuwd naar de modellen, mogelijkheden en specificaties van Pivot? Dan verwijzen we je graag door naar de website. Mocht je liever naar onze winkel komen voor persoonlijk advies, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Maak in dat geval even een afspraak. 

Klever fiets pivot fiets orbea fiets mountainbike kopen

hulp nodig?

Bij Monsieur Velo helpen we je graag aan een fiets van Pivot. Vraag ons wat je zoekt en wij vinden de fiets die bij jou past. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar je te besteden budget. We informeren je over de mogelijkheden en zorgen dat de fiets helemaal naar wens is voordat deze de winkel verlaat. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak. 

Pivot bike

Pivot

Pivot Cycles heeft de visie om zich toe te leggen op het ontwerpen en bouwen van ’s werelds best presterende fietsen. Ingenieurs, ontwerpers, atleten, veteranen uit de industrie en verhalenvertellers sloten zich een voor een bij hem aan.

De visie werd een gedeelde visie en de wederzijdse wens om de grenzen van de mountainbike-prestaties te verleggen, bond ons allemaal samen op een manier die alleen kan worden omschreven als, nou ja, een gezin.

Hoe kies ik de juiste fiets?

Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze en voorzien je altijd van een eerlijk en oprecht advies.