Open Bikes

Open heeft verschillende modellen, elk ontworpen voor specifieke rijomstandigheden en voorkeuren.

  1. Open U.P. (Unbeaten Path): Een veelzijdige gravelbike die geschikt is voor zowel asfalt als onverharde wegen. Biedt ruimte voor brede banden en is ideaal voor avontuurlijke ritten.

  2. Open U.P.P.E.R.: Een lichtere en nog snellere versie van de U.P., gemaakt van hoogwaardig carbon voor optimale prestaties op elk terrein.

  3. Open W.I.D.E.: Ontworpen voor extreme gravelritten, biedt nog meer ruimte voor bredere banden en stabiliteit op ruig terrein.

  4. Open MIN.D.: Een racefiets die is gericht op maximale prestaties op de weg, met een strak en minimalistisch ontwerp voor snelheid en efficiëntie.

Kom langs voor persoonlijk advies en ontdek Open bikes.

Bij Monsieur Vélo in Lichtaart kan je terecht voor je eigen Open fiets. Deze innovatieve, lichtgewicht gravel- en racefietsen bieden uitstekende prestaties en rijcomfort. Bezoek ons voor persoonlijk advies en ontdek de perfecte Open fiets voor jou.

Open fiets met DT Swiss wielen
Open UP

Open fietsen is een toonaangevend merk in de wereld van high-end gravel- en racefietsen. Bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoogwaardige constructie, richt Open zich op het creëren van fietsen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Met een focus op prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid, biedt Open een unieke rijervaring die voldoet aan de eisen van zowel avontuurlijke rijders als langeafstandsfietsers. Het merk staat voor eenvoud, minimalisme en uitstekende kwaliteit, wat resulteert in fietsen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook fantastisch om op te rijden.

Open UP fietsen in vier verschillende kleuren

We zoeken samen de perfecte fiets voor jou.

Maak een afspraak of boek een testrit. We helpen je graag verder bij ons ruim assortiment aan mountainbikes, ‘e-bikes, gravel -en racefietsen.

Met trots presenteren we onze merken

Wij leggen de lat wat betreft onze collecties hoog. Of je nou een racefiets, een MTB, een e-mountainbike of een e-bike wilt kopen: wij bieden je het beste aan wat in de fietsindustrie verkrijgbaar is. Door onze samenwerking met diverse leveranciers en partners ben je niet gebonden aan één bepaald merk, maar heb je juist een ruime keuze. Aan hand van jouw behoeften en na het opmeten met onze speciale meetapparatuur leveren we echt maatwerk.

Monsieur Vélo is in 2014 opgericht door Thomas Mariën-Bouwens. Bij Monsieur Vélo ontmoeten passie, vakmanschap en high-end mogelijkheden elkaar. Jij als klant staat bij ons echt centraal. Door uitwisseling van fietservaringen, organiseren van workshops en het overdragen van nieuws en informatie worden unieke klantrelaties opgebouwd.

Openingstijden

MA | GESLOTEN
DI | 10.00-12.00 & 13.00-18.00
WO | 13.00-18.00
DO | 13.00-18.00
VR | 10.00-12.00 & 13.00-18.00
ZA | 09.00-12.00
ZO | GESLOTEN

Website door DubbelDuck