Skip to content
ik zoek een

Moustache fiets

Moustache Fiets  |  Bij ons verkrijgbaar!

Moustache fiets

Met trots presenteren wij je het merk Moustache. Een aanwinst in ons assortiment. Het Franse Moustache is een e-bikemerk dat is opgericht in 2010. Het is een jong, snelgroeiend bedrijf dat iets anders wil ontwerpen dan de gewone rechtop fiets die model staat voor de e-bike. Het merk Moustache wordt ook wel de Rolls Royce onder de e-bikes en e-mountainbikes genoemd. De frames van Moustache worden in eigen huis ontworpen en dát maakt de fietsen uniek: eigenwijze, trendy e-bikes met een eigen identiteit. Benieuwd naar de mogelijkheden van een Moustache fiets? Neem dan een kijkje op hun website. Mocht je liever naar onze winkel komen voor persoonlijk advies, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Maak in dat geval even een afspraak. 

orbea fiets giant fiets moustache fiets mountainbike ebike elektrische fiets kona fiets

hulp nodig?

Bij Monsieur Velo helpen we je graag aan een fiets van Moustache. Vraag ons wat je zoekt en wij vinden de fiets die bij jou past. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar je te besteden budget. We informeren je over de mogelijkheden en zorgen dat de fiets helemaal naar wens is voordat deze de winkel verlaat. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak. 

Moustache fiets ebike

Moustache

Het Franse Moustache is een e-bikemerk dat is opgericht in 2010. Het is een jong, snelgroeiend bedrijf dat iets anders wil ontwerpen dan de gewone rechtop fiets die model staat voor de e-bike. Het merk Moustache wordt ook wel de Rolls Royce onder de e-bikes en e-mountainbikes genoemd. De frames van Moustache worden in eigen huis ontworpen en dát maakt de fietsen uniek: eigenwijze, trendy e-bikes met een eigen identiteit. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Moustache Bikes? Neem dan een kijkje op hun website. 

Hoe kies ik de juiste fiets?

Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze en voorzien je altijd van een eerlijk en oprecht advies.