Skip to content
ik zoek een

Kona fiets

Kona Fiets  |  Bij ons verkrijgbaar!

Kona fiets

Met trots presenteren wij je het merk Kona. Een aanwinst in ons assortiment. Het Canadese bedrijf Kona bestaat al sinds 1988 en is nog steeds in handen van de oprichters. Het merk Kona staat bekend om haar eigenwijze fietsen met een opvallend design en met oog voor detail. Bij Kona draait het om het plezier, om de vrijheid en om de mogelijkheden die een fiets je kan geven. Monsieur Vélo is in 2019 verkozen tot Kona dealer van het jaar. Benieuwd naar de modellen, mogelijkheden en specificaties van Kona? Dan verwijzen we je graag door naar de website. Mocht je liever naar onze winkel komen voor persoonlijk advies, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Maak in dat geval even een afspraak. 

orbea fiets giant fiets moustache fiets mountainbike ebike elektrische fiets kona fiets

hulp nodig?

Bij Monsieur Velo helpen we je graag aan een fiets van Kona. Vraag ons wat je zoekt en wij vinden de fiets die bij jou past. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar je te besteden budget. We informeren je over de mogelijkheden en zorgen dat de fiets helemaal naar wens is voordat deze de winkel verlaat. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak. 

kona fiets mountainbike

Kona

Het Canadese bedrijf Kona bestaat al sinds 1988 en is nog steeds in handen van de oprichters. Het merk Kona staat bekend om haar eigenwijze fietsen met een opvallend design en met oog voor detail. Bij Kona draait het om het plezier, om de vrijheid en om de mogelijkheden die een fiets je kan geven. Monsieur Vélo is in 2019 verkozen tot Kona dealer van het jaar.

Benieuwd naar de modellen, mogelijkheden en specificaties van Kona? Dan verwijzen we je graag door naar de website.

Hoe kies ik de juiste fiets?

Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze en voorzien je altijd van een eerlijk en oprecht advies.