Skip to content
ik zoek een

Klever fiets

Klever Fiets  |  Bij ons verkrijgbaar!

Klever fiets

Met trots presenteren wij je het merk Klever Mobility. Een aanwinst in ons assortiment. Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, is er een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in hun ambitie. Het doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen. Het merk Klever staat bekend om haar fietsen met uitstekende kwaliteit. 

Benieuwd naar de modellen, mogelijkheden en specificaties van Klever? Dan verwijzen we je graag door naar de website. Mocht je liever naar onze winkel komen voor persoonlijk advies, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Maak in dat geval even een afspraak. 

Klever fiets pivot fiets orbea fiets mountainbike kopen

hulp nodig?

Bij Monsieur Velo helpen we je graag aan een fiets van Klever. Vraag ons wat je zoekt en wij vinden de fiets die bij jou past. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar je te besteden budget. We informeren je over de mogelijkheden en zorgen dat de fiets helemaal naar wens is voordat deze de winkel verlaat. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak. 

Klever mountainbike kopen

Klever

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, is er een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in hun ambitie. Het doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

Hoe kies ik de juiste fiets?

Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze en voorzien je altijd van een eerlijk en oprecht advies.