Skip to content
ik zoek een

Giant fiets

Giant Fiets  |  Bij ons verkrijgbaar!

Giant fiets

Met trots presenteren wij je het merk Giant. Een van de vele topmerken in ons assortiment. Het merk Giant werd 40 jaar geleden opgericht met de missie: betere fietsen, betere uitrusting en betere technologie. En inmiddels veroveren de Giant fietsen harten van mensen over de hele wereld. Van beginnende fietser tot de absolute top: voor iedereen is er een Giant fiets die bij je past. Voor iedere type gebruiker is er dan ook een fiets te vinden. Voor mogelijkheden en specificaties van de fietsen verwijzen we je graag door naar de website van Giant. Mocht je liever naar onze winkel komen voor persoonlijk advies, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Maak in dat geval even een afspraak. 

orbea fiets giant fiets moustache fiets mountainbike ebike elektrische fiets kona fiets

hulp nodig?

Bij Monsieur Velo helpen we je graag aan een fiets van Giant. Vraag ons wat je zoekt en wij vinden de fiets die bij jou past. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar je te besteden budget. We informeren je over de mogelijkheden en zorgen dat de fiets helemaal naar wens is voordat deze de winkel verlaat. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak. 

Giant fiets

Giant

Het merk Giant werd 40 jaar geleden opgericht met de missie: betere fietsen, betere uitrusting en betere technologie. En inmiddels veroveren de Giant fietsen harten van mensen over de hele wereld. Van beginnende fietser tot de absolute top: voor iedereen is er een Giant fiets die bij je past. 

Voor mogelijkheden en specificaties van de fietsen verwijzen we je graag door naar de website van Giant. 

Hoe kies ik de juiste fiets?

Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze en voorzien je altijd van een eerlijk en oprecht advies.